راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نحوه تولید سیب زمینی سرخ کرده

نحوه تولید سیب زمینی سرخ کرده

نحوه تولید سیب زمینی سرخ کرده

یکی از محصولات بسیار مهم و کلیدی در رستوران ها و فست فودها و گاها در برخی از کافی شاپ ها و کترینگ ها سیب زمینی سرخ کرده می باشد. در برخی از فست فودها یا رستوران ها از سیب زمینی نیمه آماده و در برخی دیگر از سیب زمینی های تازه برای این مهم استفاده می نمایند.

در اینجا به برخی از معایب و مزایای سیب زمینی نیمه آماده نسبت به سیب زمینی های تازه می پردازیم:

مزایا:

  • سیب زمینی نیمه آماده از کیفیت بالاتری برخوردار است
  • سیب زمینی نیمه آماده فرایند آماده سازی در فست فود را سهل و آسان می نماید
  • سیب زمینی نیمه آماده اصول حسابداری را راحت می نماید

معایب:

  • سیب زمینی نیمه آماده از قیمت بالاتری برخوردار است

یکی از سوالات رایج در اغلب فست فودها یا رستوران ها نحوه تولید سیب زمینی سرخ کرده در فست فود و رستوران می باشد، در اینجا به توضیح کامل این مطلب می پردازیم.

برای داشتن سیب زمینی سرخ کرده با کیفیت باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  1. ابتدا باید دستگاه سرخ کن سیب زمینی را روشن کرده و منتظر بمانیم تا روغن کاملا داغ شود
  2. حتما باید سیب زمینی نیمه آماده ما منجمد باشد
  3. به میزان نیاز سیب زمینی را درون بسکت سیب زمینی میریزیم
  4. بسکت را بیرون از مخزن روغن تکان می دهیم تا یخ های آن خارج شود
  5. سپس سیب زمینی را درون مخزن روغن قرار می دهیم
  6. حدودا سه دقیقه زمان برای آماده شدن سیب زمینی کافی است
  7. پس از پخته شدن سیب زمینی بسکت را خوب تکان می دهیم تا روغن کاملا خارج شود
  8. سیب زمینی پخته شده را به شوت سیب زمینی منتقل می کنیم و روی آن نمک و ادویه های لازم را می پاشیم

 

 

نکات کلیدی در تهیه سیب زمینی سرخ کرده در فست فود یا رستوران

  • اگر روغن درون مخزن شما داغ نباشد جذب روغن سیب زمینی بالا رفته و محصول شما روغن بالاتری خواهد داشت
  • سیب زمینی های نیمه آماده در ابعاد 7*7-8*8-10*10-12*12 وجود دارد ولی سایز مورد استفاده در ایران 10*10 اما در فست فودهای معتبری همچون مک دونالد یا KFC 7*7 می باشد.
  • اگر یخ سیب زمینی باز شود، و حتی دوباره در فریزر یخ بزند شما دیگر سیب زمینی طلائی نخواهید داشت، بلکه سیب زمینی شما قهوه ای خواهد شد
  • اگر یخ سیب زمینی را به طور کامل از آن خارج ننمایید، باعث می شود که روغن شما سریع تر نیاز به تعویض پیدا کند
  • زمانی که شما سیب زمینی را داخا روغن می کنید، روغن شروع به کف کردن می کند و بعد از مدت زمان مشخصی این کف بسیار کم می شود و سیب زمینی ها به سطح روغن می آیند، به طوری که اگر شما یک عدد سیب زمینی را بردارید و بشکنید صدای کرانچی شکسته شده را می دهد، که تمامی موارد فوق نشان دهنده پخته شدن سیب زمینی می باشد.

در مرحله تجهیز و راه اندازی فست فود، رستوران و یا رستوران ایتالیایی خود سعی کنید که از سرخ کن های اسکوفیر یا فرای مستر برای این مهم استفاده نمایید.

تهیه شده توسط گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود و رستوران ایتالیایی و کترینگ IRANHFC

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله