راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نخود و شیرینی

نخود و شیرینی

نخود و شیرینی

مواد لازم:
آرد نخودچی
روغن: ۱۵۰گرم
پودرشکر: ۱۵۰گرم
پودر هل: ۱ قاشق سوپ خوری

روش تهیه:

ابتدا روغن و پودرشکر را با هم ۱۰ دقیقه می‌زنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی و هل را به مواد اضافه نموده و می‌زنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد.

سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید.

روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی ۱ سانتی متر شروع به قالب زدن می‌کنیم.

داخل سینی چیده و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده برای ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و می‌گذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا ۵ ساعت خواهد بود.

همانطور که در تصویر مشاهده می‌شود هم نخودچی ساده و هم نخودچی زعفرانی با این خمیر می‌شود تهیه کرد.

نکات: می‌توانید ۱۰۰ گرم از آرد نخودچی‌ کم کنید و به جای آن به همان مقدار آرد سفید اضافه کنید ، این کار باعث می‌شود تا شیرینی شما استحکام بیشتری داشته باشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله