راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نوشیدنی زرد

نوشیدنی زرد

نوشیدنی زرد

مواد لازم
پرتقال: یک عدد
لیموترش: یک عدد
سودا: یک فنجان
عسل: یک قاشق غذاخوری
یخ: ۵ یا ۶ مکعب

روش تهیه

آب پرتقال و آب لیموترش را بگیرید، سپس عسل را به صورت رقیق‌شده درون لیوان بریزید. یخ و سودا را به آن اضافه کرده و در انتها آب پرتقال و آب لیموترش را درون لیوان بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله