راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

راه اندازی رستوران ۷ نیاز اساسی برای راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران ۷ نیاز اساسی برای راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران ۷ نیاز اساسی برای راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران بسیار هیجان انگیز و در عین حال دشوار است. در این مطلب به نکات اساسی برای راه اندازی و افتتاح رستوران پرداخته شده است. این مقاله شامل تمام مراحل مهم در راه اندازی رستوران از انتخاب business plan تا بازاریابی است و راهنمای خوبی برای موفقیت در صنعت رستوران داری می تواند باشد.


 

  1.  انتخاب یک گرایش تخصصی

یکی از اولین اقدامات در راه اندازی رستوران تعریف گرایش و شاخه ای است که می خواهید در آن حوزه رستوران خود را راه اندازی کنید. این مساله به نظر ساده می رسد اما بسیار پیش آمده که گرایش و اهداف رستورانی با محیط پیرامون آن در تناقض بوده است . به عنوان مثال اگر قصد راه اندازی یک رستوران لوکس را دارید باید تمام نیازمندیهای این دسته از رستوران ها را آماده کنید . رستوران های لوکس باید دارای منویی شامل غذاهای خاص و محتویات درجه یک باشند. این رستوران ها از گران قیمت ترین رستوران ها با مشتریان خاص و فضایی خاص هستند. شما باید تمام ملزومات را برای گرایشی که انتخاب کردید رعایت کنید تا با عدم استقبال مشتریان مواجه نشوید.

  1. رقیب هایتان را شناسایی کنید

اساسی ترین مورد قبل از راه اندازی رستوران اطلاع از رقبا به خصوص رقبای محلی است. شما باید بدانید که آیا در بازاری می خواهید شروع به کار کنید که تعداد زیادی رقیب سالها قبل از شما شروع به کار کرده اند؟ و اینکه شما چه چیز جدیدی برای ارائه در این بازار به منظور موفقیت بیشتر و پیشی گرفتن از آنها دارید. بهتر است رقبایی که مدت طولانی در مارکت فعال هستند را بررسی کنید. نکته مهم این است که رقبای خود را دست کم نگیرید.

  1. انتخاب مکان مناسب

این مساله به نظر واضح می آید اما اغلب پیش آمده که رستورانی با انتخاب غیر زیرکانه مکان خود با شکست مواجه شده. پارامترهایی مثل دسترسی پذیری، مساحت مکان ، گنجایش مکان و مسائل اقتصادی مثل هزینه اجاره یا خرید مکان رستوران باید در نظر گرفته شود . به عنوان مثال انتخاب مکانی نزدیک به مجتمع های مسکونی انتخاب زیرکانه و موفقی به نظر می رسد.

  1. نوشتن طرح توجیهی و طرح کسب و کار

نوشتن یک طرح توجیهی برای راه اندازی رستوران بسیار ضروری است. طرح توجیهی مانند یک نقشه عمل می کند. نکته مهم، توجه به تفاوت طرح توجیهی و طرح کسب و کار (business plan) است بعد از نوشتن طرح توجیهی نوبت به تدوین طرح کسب و کار می رسد . بسیاری از افراد بدون نقشه و طرح توجیه اقتصادی کار خود را شروع می کنند و بعدها با مشکلات بسیاری مثل هزینه های زیاد، شکست در رسیدن به اهداف ، بدهکاری و نابودی کسب و کارشان روبرو می شوند. طرح توجیهی رستوران شامل سه قسمت است: خلاصه کارهای اجرایی، شرح جزئییات سازمانی و تحلیل مارکت موجود است. به طور کلی در این مرحله باید یک دید اجمالی از ایده رستوران ارائه داد . نوشتن طرح کسب وکار زمان بر است اما بسیار حائز اهمیت است به این منظور که بدانید افتتاح یک رستوران مستلزم چه چیز هایی است و با چه مشکلات و موانعی روبرو خواهید شد و راهکارتان برای حل این مشکلات چیست .

طرح توجیهی رستوران

  1. ملاقات با سرمایه گذاران

اگر در شروع کار سرمایه کافی را برای راه اندازی رستوران خود ندارید یک سرمایه گذار برای خود انتخاب کنید و طرح توجیهی خود را به او نشان دهید. به یاد داشته باشید که تمام اسناد مکتوب و مستندات طرح کسب و کار خود را آماده و مرتب کنید تا سرمایه گذار از آنها به خوبی آگاه شود. این طرح به آنها کمک می کند تا مقصود شما را روشن و واضح  بفهمند. مهم نیست که سرمایه گذار شما یک شرکت کوچک ، بانک و یا یک شخص حقیقی باشد؛ طرح کسب و کار شما باید آنقدر بدون غلط و درخشان باشد تا سرمایه گذار را ترغیب کند.

  1. استخدام کارکنان مناسب

در انتخاب کارکنان خود به مسائلی مانند تجربه، قابل اعتماد بودن، ویژگی های شخصیتی برجسته و ظاهر آراسته توجه کنید. راه ارتباطی شما با مشتریانتان کارکنان شما هستند و در پیشرفت و ارتقاء کسب و کارتان نقش مهمی دارند. ممکن است وسوسه شوید که دوستان یا آشنایانتان را استخدام کنید اما این نکته را بدانید که مرزهای روابط هنگامیکه یک نفر رئیس باشد جابجا می شود و ممکن است باعث بروز مشکلاتی در آینده شود هرچند که لزوما نمی توان گفت با آشنایانتان همکار نشوید ولی در انتخاب خود دقت بیشتری داشته باشید

  1. نوشتن منو

در نوشتن منوی رستوران خود باید هوشمندانه عمل کنید. تناسب فضای رستوران با منو امری است که در راضی نگه داشتن مشتریان و تبدیل آنها به مشتری ثابت بسیار کمک کننده است . منظور از هوشمندانه عمل کردن انتخاب آیتم های غذایی متناسب با بودجه اقتصادی و اندازه آشپزخانه شماست. ممکن است در شروع کارتان فضای زیادی نداشته باشید اما با انتخاب آیتم های غذایی که دارای محتویات یکسان هستند می توانید به بهره وری زیادی برسید. نکته دیگر انتخاب محتویات این آیتم هاست که باید با توجه به بودجه ای که دارید گزینش کنید. به عنوان مثال شاید در ابتدای راه اندازی رستوران انتخاب غذاهای دریایی در صورت کم بودن بودجه انتخاب مناسبی نباشد.

نوشتم منوی رستوران

در قدم های بعدی راه اندازی رستوران باید تجهیزات مورد نیازتان را تهیه کنید. وقتی که همه موارد گفته شده انجام شد و آمادگی پیدا کردید نوبت به تدارک مراسم افتتاحیه است که نحوه برگزاری آن می تواند در معرفی شما و کسب شهرت به شما کمک کند .

قدم بعدی بازاریابی است که روش های خاص خود را دارد و در مقالات بعدی به آن پرداخته خواهد شد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله