راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

هات کیک کره و سیب

هات کیک کره و سیب

هات کیک کره و سیب

تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۴ دقیقه برای هر پنکیک

مواد لازم

• نصف پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه عسل
• ¼ قاشق چایخوری دارچین
• ۳۵۰ گرم آلبالو
• نصف پیمانه مربای آلبالو
• یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
• ۱٫۵ پیمانه مخلوط پنکیک معمولی
• ¾ پیمانه شیر
• دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• ۲ عدد تخم مرغ هم زده
• ۲/۳ پیمانه آرد سفید
• نصف پیمانه کره سیب

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه کوچک، کره، عسل و دارچین را با هم مخلوط کنید.
۲٫ برای تهیه سس آلبالو، در یک قابلمه کوچک، آلبالو، مربای آلبالو و پوست پرتقال را بریزید. اجازه دهید روی حرارت متوسط بجوشد. به طور مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید. در قابلمه را باز بگذارید بگذارید ده دقیقه نیم جوش روی شعله بماند. از روی حرارت بدارید، در قابلمه را بگذارید تا گرم بماند.
۳٫ در یک کاسه متوسط، مخلوط پنکیک، شیر، روغن، تخم مرغ و کره سیب را با هم مخلوط کنید. با قلم مو به کف تابه چدنی کره بمالید و روی حرارت متوسط گرم کنید. ¼ پیمانه از مخلوط به دست آمده را بریزید تا دو دقیقه بپزد و روی خمیر حباب بزند. آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز دو دقیقه بپزید تا کناره های پنکیک برشته شوند. به صورت گرم با سس آلبالوی تهیه شده سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله