راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

هرآنچه در مورد آشپزخانه رستوران لازم است بدانید

هرآنچه در مورد آشپزخانه رستوران لازم است بدانید

هرآنچه در مورد آشپزخانه رستوران لازم است بدانید

برنامه ریزی، تجهیز و تمیز کردن تجهیزات آشپزخانه رستوران بسیار با اهمیت است. آشپزخانه و تجهیزات رستوران پایگاه فرماندهی هر رستوران است. پیش از تحویل غذا به مشتری لازم است غذا طبخ و آماده تحویل شود، بنابراین آشپزخانه در راه اندازی رستوران بسیار پراهمیت است. آشپزخانه ممکن است متوسط، بزرگ ویا کوچک باشد، قیمت تجهیزات رستوران هم ممکن است بسته به کیفیت آن ها متفاوت باشد.اگرطراحی آشپزخانه رستوران مناسب باشد کارکنان می توانند به راحتی در آن کار کنند و به مشتریان سرویس بدهند.

دراین گزارش تمامی اصول طراحی، ساخت و نگهداری یک آشپزخانه رستوران تشریح می شود.قبل از طراحی آشپزخانه رستوران لازم است مقاله “پیش از راه اندازی رستوران چه چیزهایی باید بدانید؟ رامطالعه کنید.

برای آشپزخانه رستوران خود برنامه ریزی کنید

آشپزخانه رستوران از بخش های مختلفی تشکیل شده، بخش آماده سازی مواد، بخش سووت،بخش طبخ پیتزا، بخش سالاد،دسر و… . بسته به اندازه و سبک رستوران شماممکن است چندبخش و چندین نیروی انسانی داشته باشید یا به ادغام بخش های مختلف با حداقل نیروی انسانی بپردازید.

هنگام برنامه ریزی برای آشپزخانه رستوران به منوی خود توجه کنید، آیا سالاد های مختلف و متنوعی دارید؟ اگر جواب مثبت است باید بخش سالاد داشته باشید. اگر مقدار غذاهای کبابی شما زیاد است باید بخش غذاهای کبابی راه اندازی کنید. یک فر یا کوره بزرگ به بهبود این بخش کمک می کند.

فضادر برنامه ریزی آشپزخانه رستوران از اهمیت زیادی برخوردار است اگر فضای محدودی دارید باید متناسب با آن برنامه ریزی کنید.

بایک فضای محدود نمی توان یک منوی بسیار بزرگ و مفصل طراحی کرد.باید متناسب با فضا و توانمندی های خود برنامه ریزی کنید.

انتخاب تجهیزات آشپزخانه

تجهیزات رستوران و قیمت تجهیزات رستوران در انتخاب شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

پیش از هر اقدامی باید یک لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی تهیه کنید و بر اساس نوع رستوران خود تجهیزات مورد نیاز را خریداری کنید.

راه اندازی رستوران یک فرآیند کاملا پیچیده است که ذخیره پول در آن از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین پیش از خرید تجهیزات رستوران اطمینان حاصل کنید به آن ها نیاز دارید.

مشورت با سرآشپز در این مورد بسیار راهگشا خواهد بود. پادشاه آشپزخانه رستوران سرآشپز شما خواهد بود بنابر این از نظرات او استفاده کنید.

راه اندازی فست فود و راه اندازی رستوران بسیار متفاوت هستند بنابراین فراموش نکنید تجهیزات رستوران را برای چه کاربری ای باید تهیه کنید.

همیشه می توان هنگام خرید ظروف آشپز خانه رستوران کمی پس انداز کرد چراکه گزینه های مختلفی پیش روی شما قرار دارد.

تمیز کردن تجهیزات رستوران

برنامه ریزی نظافت آشپزخانه

آشپزخانه رستوران شما همواره مشغول فعالیت خواهد بود بنابر این باید برنامه مناسبی برای بهداشت و شستشوی آن داشته باشید.

یک لیست برای تمییز کردن آشپزخانه رستوران تهیه کنید و طبق آن به بررسی نظافت روزانه، ماهانه و سالانه آشپزخانه رستوران نظارت کنید.

تمیز کردن مداوم آشپزخانه رستوران می تواند به کاهش مصرف مواد غدایی و کاهش زباله ها منجر شودکه به صرفه جویی هزینه های شما کمک می کند.

کارمندان آشپزخانه رستوران

کارکنان آشپزخانه رستوران شما

مهمترین بخش آشپزخانه رستوران کارکنانی هستند که در آن مشغول فعالیت هستند.

پیداکردن یک فرد مناسب برای آشپزخانه رستوران از اهمیت بالایی برخوردار است که در راه اندازی رستوران باید به آن توجه شود.

هنگام راه اندازی رستوران در انتخاب سرآشپز بسیار دقت کنید، سایر کارکنان باید قادر باشند به عنوان اعضای یک تیم فعالیت کنند.

گردش مالی در کسب و کار رستوران بسیار بالاست بنابراین برای شما به عنوان مدیر یک رستواران واجب است تا از کارکنان خود به شکل مناسبی قدردانی کنید.

یک سیستم بسیار منظم، دقیق و عادلانه تشویق و پاداش طراحی کنید که احترام به مشتری در راس اصول و ملاک های آن باشد.

برای تشویق کارکنان در کنار پول راه های مختلفی وجود دارد تا آن ها از اینکه در رستوران شما کار می کنند احساس رضایت و خوشحالی کنند.

آشپزخانه رستوران جایی است که جادو در آن اتفاق می افتد،داشتن برنامه ریزی برای آشپزخانه،تمیز نگه داشتن رستوران، خریداری تجهیزات مناسب و انتخاب درست کارکنان به تحقق این جادو کمک خواهد کرد.

بنابراین در انتخاب خود نهایت دقت را بکار ببرید و برای راه اندازی رستوران از متخصصان توانمند کمک بگیرید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله