راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

هسو دامغانی

هسو دامغانی

هسو دامغانی

مواد لازم

۳ ق س برنج نیم د انه
۴ ق س آرد
۱ لیتر شیر
۱ پیمانه شکر
۱ ق چ هل آسیاب شد ه
۲ ق س زعفران د م کرد ه
۲ /۱ پیمانه گلاب

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا برنج را همراه با مقدار کافی آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا برنج خوب پخته و له شود.

۲٫ آرد ، شیر و شکر را در یک کاسه مناسب خوب با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه برنج کاملا پخت، مخلوط را به برنج له شده اضافه کرده، هم بزنید. دقت کنید که زیر حرارت کم باشد.

۳٫ مخلوط را مرتب هم بزنید تا زود ته نگیرد. وقتی مواد شکل فرنی به خود گرفت، هل و گلاب را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

۴٫ بعد ازآنکه مواد خوب غلیظ شد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از آنها زعفران دم کرده را اضافه کرده، هم بزنید و دیگری باید سفید بماند. دسر را در ظرف هایی که آماده کرده اید بریزید و سرو کنید.

فوت وفن

مقدار شکر را می توانید بسته به ذائقه تان کم یا زیاد کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله