راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

همبرگر مراکشی

همبرگر مراکشی

همبرگر مراکشی

مواد اولیه :
برای ۴ نفر

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

عسل ۱ قاشق غذاخوری

چغندر ۲ عدد (پخته، پوست کنده و حبه شده)

پرتقال ۱ عدد (پوست کنده و حبه شده)

پیاز [پیاز] ۱ فنجان (پیاز قرمز خرد شده)

زیتون ۱/۴ فنجان (بدون هسته و خرد شده)

موسیر ۱ عدد (خرد شده)

گشنیز ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)

فلفل سبز ۱ عدد (بدون هسته و خرد شده)

سیر [سیر] ۱ حبه (رنده شده)

نمک ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری

فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری

زیره ۱/۲ قاشق چای خوری

گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم

روغن گیاهی به مقدار لازم

نان همبرگر ۴ عدد (بزرگ)

کاهو ۱ و ۱/۳ فنجان (خرد شده)

سس مایونز به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالسا:
روغن زیتون، آبلیمو و عسل را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و سپس با چغندر، پرتقال، پیاز و زیتون مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

 

طرز تهیه برگر:
موسیر، گشنیز، فلفل سبز، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زیره را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید و آرام ترکیب کنید.

 

از مواد درست شده چهار عدد همبرگر درست کنید و روی یک سینی بچینید.

 

سینی منقل را با اسپری روغن بپاشید و باربیکیو را آماده کنید. نان برگر ها را روی منقل به مدت ۲ دقیقه تست کنید تا داخل نان ها برشته شود و به سطح صاف انتقال دهید.

 

کاهو و یک قاشق از سس سالسا روی نان برگر ها قرار دهید.

 

هر طرف از برگر ها را به مدت ۴ دقیقه روی منقل بپزید، سپس هر یک از آنها را روی نان برگرها قرار دهید و روی آن سس مایونز بریزید و با باقیمانده سس سالسا سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله