راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

هونکار بیندی(ترکی)

هونکار بیندی(ترکی)

هونکار بیندی(ترکی)

پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد
گوجه‌فرنگی ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
بادمجان یک کیلو گرم
آرد ۳ قاشق سوپخوری
شیر یک لیوان
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گوشت را به‌صورت قیمه‌ای خرد کرده به همراه پیاز و روغن روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد و کمی سرخ شود. سپس ۲ لیوان آب به آن بیافزائید و روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید تا بپزد و آب گوشت کشیده شود. در پایان مقداری نمک و فلفل به گوشت اضافه نمائید و کنار بگذارید.

بادمجان‌ها را کباب کنید و پوست آن را بگیرید و خرد نمائید. در ظرفی جداگانه آرد را به همراه کمی روغن تف دهید. سپس بادمجان‌ها را به آرد بیفزائید و هم بزنید. اکنون شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا سس غلیظ شود. (هم بزنید)، سپس نمک و فلفل را اضافه نمائید. پنیر موزارلا را در بادمجان بریزید و شعله را خاموش کنید. بادمجان را در دیس بکشید و گوشت پخته را روی آن بریزید. در پایان جعفری خرد شده را روی غذا بپاشید. «هونکار بیندی (خان‌پسند )» آماده است. این غذا را با نان میل کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله