راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

وظایف مدیریت رستوران

وظایف مدیریت رستوران

وظایف مدیریت رستوران

ایجاد طرح کسب و کار رستوران از طریق بررسی نیازهای رستوران؛مشورت و نظرسنجی از مردم در جامعه؛ شناسایی و ارزیابی رقبا؛ آماده سازی مالی، بازاریابی، و پروژه های فروش، تجزیه و تحلیل، و تخمین زدن.
برآورد سازی اهداف مالی رستوران از طریق توسعه مالی. ایجاد روابط بانکی. ارائه ی بودجه استراتژیک و پیش بینی های سالانه. تجزیه و تحلیل واریانس (بازه تغیرات). شروع اقدامات اصلاحی. ایجاد و نظارت بر کنترل مالی؛ توسعه و اجرای استراتژی هایی برای افزایش میانگین وعده غذایی.
جذب مشتریان از طریق توسعه و اجرای بازاریابی، تبلیغات، برنامه های روابط عمومی و جامعه؛ ارزیابی نتایج برنامه. شناسایی و ردیابی نیازهای در حال تغییر.
کنترل خرید و موجودی ها از طریق برآورد حساب مدیر. مذاکره بر اثر قیمت و قرارداد ها. توسعه لیست موردنظرعرضه کننده کالا. بررسی و ارزیابی گزارشهای مورد استفاده. تجزیه و تحلیل واریانس. انجام اقدامات اصلاحی.
حفظ عملیات از طریق آماده سازی سیاست ها و رویه های عملیاتی استاندارد. اجرای تولید، بهره وری، کیفیت، و استانداردهای حامی-خدمات. تعیین و اجرای بهبود سیستمی.
حفظ رضایت مشتری از طریق نظارت، ارزیابی، و حسابرسی مواد غذایی ، آشامیدنی ها، و خدمات. شروع بهبود. ایجاد روابط با مشتریان ارجح.
تحقق اهداف رستوران و منابع انسانی از طریق استخدام، انتخاب، موقعیت یابی، آموزش، اختصاص، برنامه ریزی، مربیگری، مشاوره، و انضباط کارکنان مدیریت. ارتباط با انتظارات شغلی. برنامه ریزی، نظارت، ارزیابی، و بررسی مشارکت شغلی. برنامه ریزی و بررسی اقدامات جبرانی. اجرای سیاست ها و رویه ها.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله