راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ووپی پای رنگی و خامه ای

ووپی پای رنگی و خامه ای

ووپی پای رنگی و خامه ای

مواد لازم برای ووپی پای:

• ۲ قاشق غذاخوری کره

• نیم فنجان شکر ریزدانه

• یک و نیم فنجان پودر کیک

• ۱ عدد تخم مرغ

• یک سوم فنجان شیر

• ۱ قاشق چایخوری وانیل

• رنگ غذا به رنگ های قرمز، زرد، سبز و آبی

مواد لازم برای کرم وسط پای ها:

• ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای

• ربع فنجان کره آب شده

• نیم قاشق چایخوری وانیل

• یک و یک چهارم فنجان پودر قند

روش تهیه:

۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. روی سینی بزرگ فر کاغذ روغنی بکشید.

۲٫ در کاسه متوسطی، ۲ قاشق غذاخوری کره و شکر ریزدانه را با میکسر برقی با سرعت کم هم بزنید تا بافت شن مانند پیدا کند. بقیه مواد پای بجز رنگ غذاها را نیز اضافه کنید. با سرعت متوسط میکسر دو دقیقه دیگر آنها را مخلوط کنید تا یکنواخت شود. خمیر را بین ۵ کاسه کوچک تقسیم کنید.

۳٫ رنگ غذا های مختلف را در هر کاسه بریزید تا رنگ های متفاوتی داشته باشید. کاملاً خمیر را با رنگ غذا مخلوط کنید تا رنگ بگیرد. هر خمیر را در کیسه پلاستیکی زیپ دار جداگانه بگذارید و زیپ آنها را ببندید. گوشه ای از هر کیسه را ببرید. با این کیسه روی سینی فر دایره های خمیری کوچکی بگذارید و بین خمیرها فاصله بدهید.

۴٫ حدود ۳ تا ۵ دقیقه در فر بپزید تا جائیکه فقط کمی سطح آنها را فشار می دهید مثل فنر برگردند. بگذارید ۲ دقیقه سرد شوند و سپس کلوچه ها را به آرامی از روی سینی جدا کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه کاملاً سرد شوند.

۵٫ در ماسه متوسطی، پنیر خامه ای، کره و وانیل را با سرعت کم میکسر برقی مخلوط کنید. به تدریج پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم به زدن آن ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند. سرعت را به متوسط افزایش دهید و حدود ۱ دقیقه بزنید تا کاملاً یکنواخت شود.

۶٫ برای هر ووپی پای، حدود نیم قاشق چایخوری از این کرم روی یک نیمه بمالید و نیمه دیگر را رویش بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله