راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پاستای میگو

پاستای میگو

پاستای میگو

موادلازم

پاستا: یک بسته
میگوی وکیوم شده: یک بسته
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد کوچک
نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
پنیر فیلافیلا: ۳۰۰ گرم
پودر پنیر پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری
تخم خرفه: برای تزئین

روش تهیه:

میگو را از داخل وکیوم باز کرده و به شکل خلال‌های خیلی نازک و بلند برش می‌دهیم. البته جنس و بافت خودش طوری است که ناخودآگاه به شکل ریش‌ریش می‌شود. پاستا را با کمی آب، نمک و روغن مایع می‌جوشانیم و آبکش می‌کنیم. پس از آبکشی کردن، پاستاها را با پودر سیر، نمک، آب لیمو و روغن زیتون مزه‌دار می‌کنیم. پیاز را به شکل نگینی خیلی ریز (ساطوری شده) خرد می‌کنیم و کمی به آن
آب لیمو اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را با مایونز و پیاز و پودرپنیر پارمزان و پنیر فیلافیلای رنده شده مخلوط می‌کنیم. میگوی ریش شده را نیز به این مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و میان پاستا قرار می‌دهیم. این نوع پاستا را نه به شکل خیلی گرم و نه خیلی سرد سرو می‌کنیم (دمای محیط مناسب است).
از این نوع پاستا بیشتر به عنوان پاستا سالاد یا اردور استفاده می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله