راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پاستیل نوشابه ای

پاستیل نوشابه ای

پاستیل نوشابه ای

مواد لازم
پرتقال: یک عدد
لیمو ترش: نصف یک عدد
پاستیل ترش:۱۰ عدد
سودا: نصف لیوان
یخ: ۵ مکعب
روش تهیه:

پرتقال و لیمو ترش را آبگیری کنید. آب پرتقال را به همراه نصف آب لیمو ترش و سودا و ۵ عدد پاستیل به داخل پارچ مخلوط کن بریزید. به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید. پس از آن یخ ها را اضافه کنید و باز هم به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید. نوشیدنی آماده شده را داخل لیوان ریخته و پاستیل ها را اضافه کنید.

نکته سلامت

پرتقال خون را تمیز می‌کند و آرامبخش است. برای از بین بردن چین و چروک و شادابی صورت مفید است.

فوت آشپزی

اگر تمایلی به استفاده از سودا نداشتید از آبمیوه‌هایی مثل آب آناناس یا آب آلبالو استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله