راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چطور فرآشپزخانه را به کمک پاکسازی با آمونیاک استریل کنیم؟

چطور فرآشپزخانه را به کمک پاکسازی با آمونیاک استریل کنیم؟

چطور فرآشپزخانه را به کمک پاکسازی با آمونیاک استریل کنیم؟

پنیر سر ریز شده از یک پیتزا گاهی می تواند خیلی دردسر ساز باشد به ویژه وقتی فرآشپزخانه صنعتی با مقادیر زیادی از آلودگی ها و سوختگی ها کثیف می شود. پاکسازی با آمونیاک در این زمان بهترین راهکار برای شستشو فرآشپزخانه صنعتی خواهد بود که ضمن پاکسازی خاصیت میکروب زدایی هم دارد و می تواند به عمر بیشتر دستگاه کمک کند.

راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود تا حدود زیادی به نگهداری صحیح از تجهیزات هم بستگی دارد در این گزارش شما را با روش های پاکسازی با آمونیاک جهت تمیز کردن فر آشپزخانه آشنا می کنیم.

تمیز کردن چربی های سمچ فرآشپزخانه صنعتی با تکنیک های پاکسازی با آمونیاک بسیار ساده خواهد بود.

آماده سازی فر آشپزخانه

یک زمان مناسب که بتوانید تمام پنجره ها را باز بگذارید انتخاب کنید هنگام پاکسازی با آمونیاک جریان هوا باید وجود داشته باشد در غیراین صورت احتمال گازگرفتگی وجود دارد.

آمونیاک یک ماده تمیزکننده سوزاننده است که بخارات زیادی تولید می کند هرگز این نکته را فراموش نکنید.

یک ظرف آب جوش تهیه کنید و زمانی که دمای اجاق به ۱۵۰ درجه فارنهایت رسید، نصف فنجان آمونیاک را در آب گرم بریزید. فنجان حای آمونیاک را داخل فربگذارید و اجازه دهید یک شب در همین حالت بماند.

می توانید پاکسازی با آمونیاک را در پایان ساعت کاری انجام دهید و اجازه دهید فر تا روز بعد پیش از آغاز کار درهمان وضعیت بماند.

روز بعد

فردای آن روز فرآشپزخانه صعنتی را باز کنید و فنجان حاوی آب گرم و آمونیاک را خارج کنید.مخلوط آب و آمونیاک را دور نریزید چراکه قرار است از آن استفاده کنید.

قفسه های فر را بیرون بیاورید و درهای آشپزخانه رستوران را به مدت ۱۵ دقیقه باز بگذارید.

چند قطره مایع ظرفشویی به همراه مقدار کمی آب گرم به محلول آمونیاک اضافه کنید.از دستکش آشپزخانه استفاده کنید چراکه پاکسازی با آمونیاک ممکن است به پوست شما آسیب وارد کند. زمین آشپزخانه را با روزنامه بپوشانید و محلول آمونیاک را بر روی قسمت های داخلی و خارجی فر بمالید.

این کار به نظر ساده می آید اما چندان هم آسان نیست، اگر سوختگی ها شدید است و برخی بخش ها تمیز نشد از آمونیاک خالص کمک بگیرید پس از ۳۰ دقیقه مخلوط آمونیاک را پاکسازی کنید و از سطوح پاک کنید.

سطوح فرآشپزخانه را به دقت از مخلوط آمونیاک پاک کنید تا بوی آن خارج شود.

زیر واشر ها و تمام برجستگی ها و فرورفتگی ها را به دقت پاک کنید تا هیچ اثری از مواد شیمیایی فرآیند پاکسازی با آمونیاک باقی نماند.

کلیه کسانی که به فکر راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود هستند باید بدانند پاکسازی تجهیزات آشپزخانه یک تخصص است که استفاده غیر صحیح از مواد و ابزار ها می تواند سلامت شخص را به خطر انداخته و تجهیزات آشپزخانه را معیوب کند.

مخازن فر

با مخلوط آمونیاک،آب و مواد شوینده به راحتی می توان تمامی مخازن، طبقات و قطعات فرآشپزخانه صنعتی را ضدعفونی و پاکسازی کرد.

پس از پاکسازی با آمونیاک باقی مانده مواد را در جای امن و خشکی که از حرارت دور باشد نگهداری کنید.

هشدار!

هرگز از آمونیاک برای پاکسازی اجاق گاز استفاده نکنید، جهت پاکسازی با آمونیاک این ماده قوی را با هیچ شوینده قوی دیگری ترکیب نکنید که بسیار خطرناک است. تمام کسانی که به فکر راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود هستند باید این نکته را در نظر داشته باشند که پاکسازی تجهیزات آشپزخانه و فضای رستوران یک تخصص است و باید در مورد انتخاب مسئول این کار یا برون سپاری این فرآیند نهایت دقت را بکارببرند.

مقاله کاربردی : چطور سینک آشپزخانه رستوران را به بهترین شکل تمیز کنیم؟

تفاوت بین پخت و پز در یک اجاق معمولی و در یک فر فست فود

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله