راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پای خامه ای

پای خامه ای

پای خامه ای

تعداد: ۱۲ نفر

مواد لازم

• ۸ قاشق غذاخوری کره

• دو پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده

• ۱۴۰ گرم زرده تخم مرغ

• ۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای

• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

• یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

• ۱/۸ قاشق چایخوری نمک

• دو پیمانه خامه پرچرب

• دو قاشق غذاخوری خامه پرچرب

• یک پیمانه شیر کامل

• ۱٫۵ قاشق چایخوری عصاره وانیل

• یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه نان پای، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. ۴ قاشق غذاخوری کره را آب کنید و آنها را روی ویفرهای خرد شده بریزید. سپس آنها را کف قالب قرار دهید و فشار دهید تا فرم بگیرند. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

۲٫ برای تهیه پودینگ، شکلات را در کاسه بریزید و کنار بگذارید. زرده تخم‌مرغ، ۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و نمک را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳٫ نصف پیمانه بعلاوه دو قاشق غذاخوری خامه، شیر و باقی مانده کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید، بجوشند. از روی حرارت بردارید و به طور دایم هم بزنید به تدریج شیر داغ را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. دوباره آنها را روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا بجوشند. پس از جوشیدن یک دقیقه دیگر بپزید و سپس وانیل را اضافه کنید. آنها را از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید.

۴٫ برای درست کردن پای، سس کاراملی را روی نان پای بریزید آنها را ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. روی آن پودینگ را بریزید و دو ساعت دیگر دوباره در یخچال قرار دهید. خامه، شکر قهوه ای، وانیل و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. روی پودینگ سفت شده این مخلوط را بریزید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله