راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پای میوه ای

پای میوه ای

پای میوه ای

مواد لازم:

کراکر: ۹عدد
پودر نارگیل: یک پیمانه ونیم
کره یا مارگارین: نصف پیمانه
شیر: یک و نیم فنجان
خامه غلیظ: یک تا یک و نیم پیمانه
شکلات تلخ: یک پیمانه رنده شده

روش تهیه:

۱٫ اول از همه باید فر را تا ۳۷۵ درجه داغ کنید. پودر نارگیل را با کراکرها در مخلوط‌کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. بعد از آن نوبت به کره می‌رسد تا با این مواد مخلوط شود. کف ظرفی که می‌خواهید پای را در آن درست کنید حسابی با کره چرب کرده و مخلوط کراکر و نارگیل را کف ظرف پهن کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. بعد از آن نوبت به مارشملوها می‌رسد. آنها را داغ کرده و با شیر مخلوط کنید و کمی روی حرارت قرار دهید تا غلیظ و یک‌دست شود. بعد از اینکه کاملا غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید برای مدت ۳۰ دقیقه سرد شود. بعد از اینکه سر شد، خامه و شیر و مارشملوها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آخرین شماره همزن برقی حسابی آن را هم بزنید و در همین پروسه شکلات رنده شده را اضافه کنید و زمانی که حسابی هم خورد، به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا سرد شود و بعد از آن مایع را که از قبل در نانی که از کراکر و نارگیل آماده کرده بودید، بریزید. پای مارشملوی پری دریایی شما آماده است و می‌توانید از توت فرنگی، گیلاس یا هر میوه دیگری برای تزئین استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله