راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پای نعنا فلفلی در پوسته شکلاتی

پای نعنا فلفلی در پوسته شکلاتی

پای نعنا فلفلی در پوسته شکلاتی

• تعداد: ۱۰ نفر
• زمان آماده سازی: ۳۵ دقیقه
• زمان پخت: ۸ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت
• زمان سرد شدن: ۴ ساعت

مواد لازم

• دو پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده
• ۱/۳ پیمانه کره آب شده
• یک پیمانه شکر
• ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• دو و ¼ پیمانه شیر کامل
• نصف پیمانه کره خرد شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• نصف قاشق چایخوری اسانس نعنا-فلفلی
• نصف پیمانه آب‌نبات نعنا-فلفلی خرد شده

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، کلوچه های خرد شده و کره آب شده را با هم مخلوط کنید. مواد را در تابه یا قالب دلخواه فشار دهید تا شکل خمیر پای بگیرد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر بپزید تا برشته شود.

۲٫ در یک قابلمه متوسط شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. شیر، کره خرد شده و نمک را اضافه کنید. آنها را روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ شود و قل بزند. پس از جوشیدن دو دقیقه دیگر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید. اسانس نعنا-فلفلی را اضافه کنید. در آخر آب نبات نعنا-فلفلی خرد شده را اضافه کنید.

۳٫ کرم تهیه شده را داخل پوسته شکلاتی خنک شده بریزید و سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید.

۴٫ برای سرو می توانید روی آن خامه نعنا-فلفلی بریزید. برای تهیه این خامه به یک پیمانه خانه چرب، دو قاشق غذاخوری پودر شکر و ¼ قاشق غذاخوری اسانس نعنا-فلفلی نیاز دارید. در یک کاسه متوسط خامه، شکر و اسانس را مخلوط کنید و با هم زن برقی با سرعت بالا بزنید تا پف کند و آماده مصرف شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله