راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پای پرتقال

پای پرتقال

پای پرتقال

مواد لازم کیک اسفنجی شکلاتی:
تخم‌مرغ: ۶عدد
شکر: ۱۵۰گرم
پودر کاکائو: ۲۰گرم
آبجوش: یک چهارم پیمانه
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری
مواد لازم کرم پرتقال
خامه فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
ژلاتین: ۸ورق
پرتقال: ۲ عدد
زرده تخم‌‌مرغ: ۶عدد
شکر: ۲۰۰ گرم
اسانس پرتقال: چند قطره
شیر: نیم لیتر
رنگ نارنجی: به میزان لازم
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
روش تهیه کیک اسفنجی:

۱- زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید.

۲- شکر را همراه زرده تخم‌مرغ و وانیل کمی بزنید و سپس آب جوش را اضافه کنید و دوباره به وسیله همزن بزنید.

۳- سفیده‌ها را در ظرف جداگانه بزنید تا پف کند و بعد به آرامی به زرده اضافه کنید.

۴- بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد قبلی بیفزایید.

۵- حالا مواد را داخل سینی فر ۴۰×۳۰ که با کاغذ روغنی پوشیده شده بریزید و در فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

۶- بعد از خنک شدن کیک را از وسط نصف کرده و با آب پرتقال مرطوب کنید.

۷- حالا اول از کرم پرتقال روی نیمی از کیک پهن کنید و بعد نیم دیگر کیک اسفنجی را روی کرم پرتقال قرار دهید.

۸- در این مرحله از کرم شکلاتی روی کیک اسفنجی بریزید.

۹- در آخرین مرحله از کرم پرتقال روی کرم شکلات پهن کرده و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما آماده شود.

روش تهیه کرم:

۱- ابتدا پوست دو عدد پرتقال را با رنده ریز رنده کرده و سپس آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید.

۲- ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد خیس کرده، وقتی نرم شدند از آب خارج کنید و داخل ظرف ریخته،‌ همراه آب پرتقال روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب و یکدست شود.

۳- زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر آنقدر بزنید تا پف کند.

۴- اسانس و پوست پرتقال رنده شده را به مواد زرده اضافه کنید.

۵- وقتی همه را با هم مخلوط کردید مایع را به همراه شیر داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به جوش آید. مطمئن شوی که زرده تخم‌مرغ پخته‌اند.

۶- مایع را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

۷- خامه فرم گرفته را داخل کاسه همزن بزنید.

۸- مایع زرده را آرام‌آرام اضافه کرده و با درجه کند همزن بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.

۹- یک‌چهارم از مواد را برداشته کنار بگذارید و به آن سه قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو اضافه کنید و به بقیه کرم رنگ‌ نارنجی را هم اضافه کنید.

۱۰- مواد کرمی را داخل یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و قابل پهن کردن روی کیک اسفنجی شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله