راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پای یخ لیمو

پای یخ لیمو

پای یخ لیمو

• تعداد: ۱۲ نفر
• زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
• زمان سرد شدن: یک شب

مواد لازم

• یک و ۱/۳ پیمانه نان کره ای یا کلوچه خرد شده
• ۳ قاشق غذاخوری شکلات لیمویی خرد شده
• ¼ پیمانه کره آب شده
• یک پیمانه شکر
• یک ورق ژلاتین
• دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو
• ۶ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• ۶ قاشق غذاخوری آب
• ۶ عدد زرده تخم مرغ، هم زده
• ¼ پیمانه کره خرد شده
• ۹۰۰ گرم ماست یونانی
• نصف پیمانه خامه پرچرب
• یک قاشق غذاخوری آب نبات لیمویی کاملا له شده
• برگ تازه نعنا (اختیاری)

طرز تهیه

۱٫ برای کیک پای، در یک کاسه متوسط کلوچه خرد شده، سه قاشق غذاخوری آب نبات لیمویی کاملا له شده و کره آب شده را با هم مخلوط کنید. آن را داخل قالب پای ۲۵ سانتی متری یا تابه ۲۰ سانتی متری فشار دهید و کنار بگذارید.

۲٫ برای مواد میانی، در یک قابلمه کوچک شکر، ژلاتین و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. پوست لیمو، آب لیمو و آب را اضافه کنید. روی حرارت ملایم تا زمانی که غلیظ شود آن را بپزید و مدام هم بزنید.

۳٫ نصف مخلوط لیمو را با زرده های هم زده تخم مرغ مخلوط کنید. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید و بپزید. به طور مرتب روی حرارت ملایم هم بزنید تا زمانی که مایع قل بزند. بعد از آن دو دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید و سپس از روی شعله بردارید. تکه های کره را اضافه کنید تا آب شود. آنها را داخل کاسه بریزید، روی آن پلاستیک بکشید و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

۴٫ ماست را داخل کاسه بزرگی بریزید. کم کم مخلوط لیمو را به آن اضافه کنید و به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید.

۵٫ برای مواد روی پای، در یک کاسه متوسط، خامه را خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. یک قاشق غذاخوری آب نبات لیمویی کاملا له شده را اضافه کنید. خیلی آرام کیک پای را از قالب خارج کنید. مواد را داخل آن بریزید و روی آن، خامه را بریزید. در صورت تمایل می توانید با برگ نعنا تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله