راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پخت میگوپفکی به روش بوشهری

پخت میگوپفکی به روش بوشهری

پخت میگوپفکی به روش بوشهری

مواد لازم :
میگو نیم کیلو
تخم مرغ۳ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
در ابتدا میگو را تمیز می کنیم و با کمی نمک و آب می جوشانیم. یکی دو تا جوش که خورد ظرف را از روی اجاق برمی داریم و میگوها را از آب بیرون می کشیم سپس سه عدد تخم مرغ را با کمی آرد و شیر مخلوط می کنیم و میگوها را در این مایه قرار می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف دیگری مقداری روغن را داغ می کنیم و میگوها را در آن سرخ می نمائیم و بعد به همراه غذای اصلی به مصرف می رسانیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله