راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پخت نان

پخت نان

پخت نان

مواد لازم

۳ عدد تخم مرغ
۱ ق س سرکه سیب
۴ /۱ پیمانه روغن گیاهی یا کره
۴ /۱ پیمانه شکر
۲ /۱ ۱ پیمانه شیر
۳ /۱ پیمانه مغز بادام رنده شده
۱ ق چ نمک
۳ /۱ ۳ پیمانه آرد
۲ ق س مخمر
۱ ق س شکر
۳ /۱ پیمانه آب ولرم

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مستطیل شکل مخصوص نان یا کیک را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک مخمر،۱ قاشق سوپخوری شکر و ۳/۱ پیمانه آب ولرم را بریزید و با هم مخلوط کنید،یک درپوش روی کاسه بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاید و حجمش زیاد شود.

۲٫ در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها،سرکه،روغن،عسل یا شکر،شیر،بادام و نمک را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود. در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید و کنار بگذارید. وقتی مخمر آماده شد، آن را به مایه اضافه کنید. حالا آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نان آماده شود.

۳٫ خمیر را داخل قالب موردنظر بریزید و آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار دهید تا نان آماده شود. بعدازاینکه نان کمی سرد شد،آن را سرو کنید.

فوت و فن

اگر این نان را به جای شکر با همان میزان عسل درست کنید، کاملا سالم و رژیمی می شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله