راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پلوتندبامرغ یامیگو

پلوتندبامرغ یامیگو

پلوتندبامرغ یامیگو

● مواد لازم :

مرغ یا میگو
۳۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی فیله شده
۳ عدد
فلفل چینی قرمز
۳ عدد
کنسرو ذرت
یک پیمانه
گرد سیر و زعفران سائیده شده
نصف قاشق چایخوری
کره
۵۰ گرم
سیب‌زمینی سرخ شده
۴ عدد متوسط
قارچ
۲۵۰ گرم
برنج
۵ پیمانه
پیاز داغ
۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز
به مقدار لازم
● طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو :
ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.
پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله