راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پلوسبزی هندی

پلوسبزی هندی

پلوسبزی هندی

مواد لازم:
– روغن- ۲قاشق غذاخوری

– پیاز خرد شده- نصف پیمانه

– زنجبیل ریز خرد شده- یک قاشق غذاخوری

– لوبیا سبز خرد شده- یک پیمانه

– هویج خرد شده- نصف پیمانه

– پودر کاری- یک قاشق غذاخوری

– برنج پخته – ۳ پیمانه

نخود آب پز شده- یک پیمانه

– گوجه تزئینی نصف شده- یک پیمانه

– سس سویا- ۲ قاشق غذاخوری

– نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:
در یک قاشق غذاخوری روغن، پیاز و زنجبیل را به مدت ۱۰ثانیه تفت دهید.

لوبیا و هویج را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه یا تا این که لوبیا سبز براق شود، تفت دهید. پودر کاری را اضافه کنید و برای ۵ثانیه دیگر تفت دهید. باقی مانده روغن و سپس برنج را اضافه و مخلوط کنید طوری که دانه های برنج بشکند. در این مرحله نخود،گوجه فرنگی و سس سویا، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از یک دقیقه هم زدن سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله