راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پلوچشم بلبلی باسویاوکوفته ریزه

پلوچشم بلبلی باسویاوکوفته ریزه

پلوچشم بلبلی باسویاوکوفته ریزه

مواد لازم برای ۶-۴ نفر:

برنج ایرانی ۳ پیمانه
لوبیای چشم ‌بلبلی ۵/۱ پیمانه
سویا ۱ پیمانه
پیاز ۳ عدد
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین یک سوم قاشق چای‌خوری
نمک به‌میزان لازم
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زعفران به میزان دلخواه
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
ابتدا سویا را حدود ۱۰ دقیقه خیس کرده، بعد آب آن را خالی کنید. مجددا روی سویا آب ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید. وقتی جوش آمد، آن را آبکش کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید. این کار باعث می‌شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. در این حالت سویا آماده طبخ است.
لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید.
۲عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخته را اضافه کنید.
برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابه لای برنج از مایه ی لوبیا و پیاز داغ بریزید.
در آخر کمی زعفران و کره را گرم کرده و روی برنج بریزید.
سویا را بعد از اینکه آماده کردید، با ۱عدد پیاز سرخ کنید. نمک، زردچوبه، کمی فلفل‌ سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید. سپس به کمک دستانتان به صورت توپ‌های کوچک، قل‌قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو، دور تا دور آن را با کوفته های ریزه‌ تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله