راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پلو فرانسوی

پلو فرانسوی

پلو فرانسوی

مواد لازم:
– هویج تازه (رنده شده)۳ عدد،

– برنج۴ پیمانه،

– نخود فرنگی ۱۵۰ گرم،

-کشمش ۱ پیمانه،

– پیاز بزرگ خردشده ۲ عدد،

– مرغ ۳ تکه بزرگ،

– هل کوبیده ۱ قاشق چایخوری،

– ادویه به مقدار لازم،

– رب گوجه فرنگی ۶ قاشق غذاخوری،

– روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:
در ابتدا تکه‌های مرغ را سرخ کرده و جدا می‌گذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ کرده و برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد خیس می‌کنیم و سپس آن را جوشانده و در آبکش می‌ریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.

سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده‌شده به همراه کشمش، نخود فرنگی را می‌ریزیم و همین طور رب گوجه فرنگی، ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بکشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله