راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پنکیک ریکوتا نارنجی

پنکیک ریکوتا نارنجی

پنکیک ریکوتا نارنجی

تعداد: ۶ نفر

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۳ دقیقه هر پنکیک

مواد لازم

• ۱٫۵ پیمانه آرد سفید
• نصف پیمانه پودر بلغور ذرت
• دو قاشق غذاخوری شکر
• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• یک پیمانه شیر
• نصف پیمانه پنیر ریکوتا
• ¼ پیمانه آب پرتقال
• دو عدد تخم مرغ
• دو قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
• کره
• تمشک تازه
• پودرقند (اختیاری)
• شربت تمشک و پرتقال

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه پنکیک، در یک کاسه بزرگ آرد سفید، آرد بلغور ذرت، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط دیگر شیر، پنیر ریکوتا، آب پرتقال، تخم مرغ و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را با مخلوط شیر مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.
۲٫ تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی کره با قلم مو به کف آن بمالید. ¼ یا ۱/۳ پیمانه از خمیر به دست آمده را درون تابه بریزید تا پنکیک شکل بگیرد. حدود ۲ دقیقه بپزید. هنگامی که لبه های آن خشک شد و روی نان حباب زد، آن را برگردانید. یک تا دو دقیقه نیز آن طرف پنکیک را بپزید.
۳٫ پس از پخت، شربت پرتقال و تمشک را را روی پنکیک ها را بریزید. با تمشک تازه روی آن را تزئین کنید و در صورت تمایل، پودر قند روی آن بپاشید.
۴٫ برای تهیه شربت تمشک و پرتقال یک پیمانه شکر، نصف پیمانه آب پرتقال، یک قاشق غذاخوری آب لیمو و ۴۵۰ گرم تمشک تازه نیاز دارید. همه را در قابلمه روی حرارت متوسط بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله