راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پنکیک سیب و عسل

پنکیک سیب و عسل

پنکیک سیب و عسل

مواد لازم:
آرد: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: یک عدد
شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر
سیب: ۲ عدد، رنده شده
کره: یک قاشق سوپ‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
عسل: به میزان لازم
کمی آب جوش برای رقیق کردن عسل در صورت دلخواه
روش تهیه:

۱- در ظرف بزرگی آرد، شکر و پودر دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۲- تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه کره آب‌شده اضافه کنید.

۳-مخلوط شیر و تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.

۴- از مایه پنکیک به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.

۵- سس را آماده کرده، با پنکیک سرو کنید، برای سس این کرپ از سیروپ افرا استفاده می‌کنند که می‌توان به جای آن از مخلوط عسل و کمی آب‌جوش استفاده کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله