راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پودینگ ترش و شیرین زرشک

پودینگ ترش و شیرین زرشک

پودینگ ترش و شیرین زرشک

مواد لازم:

مایه مسقطی زرشک بدون ژلاتین: نصف میزان ذکر شده
زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
شکر: ۱۲۰ گرم
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب سرد: ۸۰ میلی‌لیتر
شیر : ۲۵۰ میلی‌لیتر
رنگ خوراکی در صورت تمایل

روش تهیه:

۱٫ این یک نوع پودینگ قالبی است که طعم ترش و شیرین و بسیار مطبوعی دارد. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل و شکر هم می‌زنیم تا پف کرده؛ کرم رنگ و کشدار شوند. شیر را به آن اضافه کرده سپس مسقطی را طبق دستور ذکر شده می‌پزیم و فقط ژلاتین آن را حذف می‌کنیم.

۲٫ در اواخر پخت مایه تخم‌مرغ را داخل آن می‌ریزیم و همه مواد را آنقدر هم می‌زنیم تا مایه یکدست و کمی غلیظ شود پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و ذوب می‌کنیم. خامه را داخل ظرفی گود ریخته و با همزن دستی کمی هم می‌زنیم تا بافت آن شل شود.

۳٫ ژلاتین را با خامه مخلوط کرده، از صافی رد می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم. حالا کرم آماده شده را داخل قالب موردنظر که از قبل چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با پسته تزیین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله