راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پودینگ توت فرنگی و زردآلو

پودینگ توت فرنگی و زردآلو

پودینگ توت فرنگی و زردآلو

مواد لازم:
توت‌فرنگی: ۵۰۰ گرم
زردآلو یا آلوی بدون هسته: ۲۰۰ گرم
شکر آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
آب لیموترش: به میزان لازم
آرد: ۲۵۰ گرم
شکر: ۷۵ گرم
بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: یک عدد، زده شده
شیر پرچرب: ۱۵۰ میلی‌لیتر
کره: ۷۵ گرم، ذوب شده و خنک شده
خامه برای تزیین
روش تهیه:

۱ – ظرف موردنظر را چرب کنید.

۲ – در ظرف دیگری توت‌فرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و ۲۵ گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.

۳ – این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.

۴ – مابقی آرد را با شکر و بیکینگ‌پودر در ظرفی بریزید.

۵ – تخم‌مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۶ – قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.

۷ – پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.

۸ – این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله