راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پودینگ زعفرانی

پودینگ زعفرانی

پودینگ زعفرانی

مواد لازم:

شیر ۵۰۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ کامل ۲ عدد
پودرزعفران ۲/۱ ق چ
آرد گندم ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا تخم‌مرغ‌های کامل، زرده‌ها، شکر و زعفرانی که در آب‌جوش حل کرده‌ایم را با همزن برقی کمی هم می‌زنیم تا کرمی یکدست حاصل شود. سپس کمی از شیر، آرد و نشاسته ذرت را اضافه می‌کنیم، اما باید دقت کنیم که با همزن برقی مواد را خیلی زیاد هم نزنیم و در حد مخلوط شدن کفایت می‌کند.

۲٫ مابقی شیر را به همراه شکلات داخل قابلمه مخصوص کرم پزی جوش می‌آوریم و آن را آرام آرام به مخلوط شیر و شکلات که روی حرارت است، اضافه کرده، هم می‌زنیم تا پودینگ غلظت پیدا کند.

۳٫ حالا پودینگ را از روی حرارت برداشته،‌ بعد از اضافه کردن پنیرخامه‌ای آنقدر هم می‌زنیم تا خمیری یکدست حاصل شود سپس کنار می‌گذاریم تا کمی حرارت خود را از دست بدهد. بهتر است در این مدت در ظرف را ببندیم.

۴٫ کرم حاصل را داخل یخچال می‌گذاریم تا سرد شود. من در اینجا با قاشق مقداری از پودینگ را برداشته و داخل بشقاب‌های تک نفره سرو کرده‌ام و با گل‌های بهاری و برگ سبز، تخم خرفه و پودر رنگ طلایی تزیین کرده‌ام.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله