راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

• تعداد: ۸ نفر

• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

• زمان پخت: یک ساعت و ۲۵ دقیقه

مواد لازم

• ۱۱۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده

• دو قاشق غذاخوری کره

• ۱٫۵ قاشق چایخوری وانیل

• ۱ ¾ پیمانه شیر

• ¾ پیمانه شکر

• ¼ پیمانه کاکائو

• ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ۳ عدد زرده تخم‌مرغ

• نصف پیمانه خامه هم‌زده

• دو قاشق غذاخوری شکلات رنده شده

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه متوسط شکلات، کره و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید. شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.

۲٫ در کاسه ای دیگر، شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید. سپس سرعت هم‌زن را کم کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا یکدست و لطیف شوند. نیمی از شیر داغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط کاکائو را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلظت موردنظر برسند. در این فاصله باید به طور مدام آنها را هم بزنید. حدود ۸ دقیقه تقریبا کافی است تا به غلظت خوبی برسد.

۳٫ آنها را درون کاسه بریزید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله