راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پودینگ گلاب و زعفران

پودینگ گلاب و زعفران

پودینگ گلاب و زعفران

مواد لازم

۴ ق س نشاسته ذرت
۴ پیمانه شیر سرد
۲ /۱ پیمانه شکر
۱ ق س پودر ژلاتین
۲ /۱ پیمانه خامه
۲ /۱ پیمانه گلاب
به میزان لازم زعفران محلول در آب
به مقدار لازم گل سرخ و خلال پسته

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا در یک قابلمه مناسب نشاسته ذرت، پودر ژلاتین و شیر سرد را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا نشاسته و پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شده، مایه نسبتا غلیظی حاصل شود. شکر را هم به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا به خورد مواد رفته و حل شود.

۲٫ ۱۰-۵ دقیقه قبل از آنکه قابلمه را از روی حرارت بردارید، گلاب، خامه و زعفران محلول در آب را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا پودینگ آماده شود.

۳٫ حالا پودینگ را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را در ظرف‌های مورد نظرتان بریزید و به صورت پرسی در لیوان های پلاستیکی و یا یک ظرف گود بزرگ بریزید و بعد از این که کاملا خنک شد، با گل سرخ و خلال پسته تزیین کرده و سرو کنید.

فوت وفن:

برای اینکه خامه داخل مواد گلوله گلوله نشود، ابتدا آن را در مقدار کمی شیر یا آب حل کنید، سپس آن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله