راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پیتزا دوذوقی

پیتزا دوذوقی

پیتزا دوذوقی

مواد لازم :

 

ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه

۶۵۰ الی ۷۰۰ گرم

فیله مرغ

۱۰ عدد

گوشت مغز ران گوساله

۴۰۰ گرم

سالامی (نوعی کالباس) برای روی پیتزا

پنج عدد

قارچ، سس کچاپ و کاری
به میزان لازم
فلفل سبز و پیازچه
به میزان لازم
پنیر پیتزا برای هر طبقه
۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا برای روی خمیر
۳۰ گرم
خمیر پیتزا
دو عدد
طرز تهیه :

سس کچاپ را با قاشق به روی خمیر مالیده و بعد روی آن سس کاری اضافه کنید. مقداری پنیر روی سس‌ها ریخته تا زمانی که مواد پیتزا اضافه می‌شود، چسبندگی لازم ایجاد گردد. نیمی از ژامبون‌ را روی خمیر افزوده و مجددا ۱۵ درصد پنیر را اضافه کنید. قارچ، فلفل سبز و پیازچه را نیز افزوده و مابقی پنیر را روی آن ریخته تا طبقه اول پیتزا آماده شود.

برای طبقه دوم بعد از اضافه کردن سس‌ها، مقداری پنیر و گوشت پخته‌شده به همراه فیله مرغ و سالامی را به طور یکنواخت روی خمیر قرار دهید و پنیر روی آن بریزید. فر را روی حرارت ۲۴۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته و هر طبقه از پیتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود. روی طبقه اول سس ریخته و طبقه دوم را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله