راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پیش از راه اندازی رستوران چه چیزهایی باید بدانید؟

پیش از راه اندازی رستوران چه چیزهایی باید بدانید؟

پیش از راه اندازی رستوران چه چیزهایی باید بدانید؟

راه اندازی رستوران در نگاه نخست به نظر پر زرق و برق و سرگرم کننده می رسد، اما درحقیقت یکی از سخت ترین کارهاست. از هر فردی که در صنعت غذا فعالیت می کند بپرسید خواهید فهمید این حرفه مساوی با ساعت های زیاد کار و سختی های فراوان است.

بنابراین پیش از راه اندازی یک رستوران لازم است با شغل های مختلف مورد نیاز برای راه اندازی رستوران از حسابداری، پخت و پز،گرفته تا روابط عمومی آشنا شوید.

با مفهوم رستوران به درستی آشنا شوید

تصمیم گیری در خصوص نوع رستورانی (سبک و مفهوم رستوران) که می خواهید راه اندازی کنید به عوامل مختلفی بستگی دارد. راه اندازی فست فود با یک رستوران سنتی متفاوت است.

افرادی که قصد راه اندازی رستوران دارند را می توان به دو دسته تقسیم کرد، گروهی که در این فکر هستند که منوی از غذاهای مورد علاقه شان را در محیطی که می پسندند ارائه کنند . و گروهی که به قرار داد فرانشیز می اندیشند.

اعطای نمایندگی رستوران زنجیره ای

فرانشیز یک شبکه ارتباطی بین کسب و کارهای مستقل کوچک  است که به هر یک از این کسب و کارهای کوچک اجازه می‌دهد که تحت یک نام بازرگانی مشترک و یک هویت فعالیت کنند و همگی از یک متد موفق و بازاریابی مشترک استفاده می کنند.

فرانشیز رستوران به عوامل مختلفی مثل نام برند و بازاریابی داخلی بستگی دارد. راه اندازی رستوران با این روش نیازمند پیروی از یک سری قوانین سخت گیرانه است. زیرا در این حالت شما باید بر اساس فاکتور های تعریف شده برای برند اصلی فعالیت نمایید. اما نمی توان مزیت های اعطای نمایندگی رستوران های زنجیره ای و گرفتن نمایندگی رستوران های زنجیره ای برای طرفین را نادیده گرفت. با این روش بسیاری از هزینه های طرفین کاهش می یابد.

بنابراین لازم است که پیش از راه اندازی رستوران درخصوص انتخاب نام رستوران شخصی خود یا دریافت شعبه از یک برند معروف بسیار دقت و مطالعه کنید.

رستوران داری، راهی برای سریع ثروتمند شدن نیست

رسانه ها و دنیای مجازی چنین به مردم القا می کنند که با راه اندازی رستوران و استخدام یک سرآشپز مشهور می توان به سرعت ثروتمند شد درحالیکه این امر با حقیقت بسیار فاصله دارد.

رستوران داران مانند سایر مردم برای کسب درآمد باید به صورت روزانه سخت کار کنند.

درست است که راه اندازی رستوران ممکن است درآمد بالایی داشته باشد اما فراموش نکنید که هزینه های آن را هم باید بپردازید.

بنابراین باید بدانید که برای کسب درآمد از راه رستوران داری باید سخت کارکنید، پیش از راه اندازی رستوران طرح کسب و کار رستوران بنویسید و در طی فعالیتتان به عنوان یک رستوران دار برنامه ریزی مدون و مدیریت دقیقی داشته باشید.

منوی رستوران ها باید باگذشت زمان به روز رسانی شوند

هیچگاه منوی رستوران خود را به صورت سنگ نوشته در سر در رستوران نصب نکنید. مطمئنا یکی از کار هایی که پیش از راه اندازی رستوران انجام می دهید ، تهیه منو رستوران و برآورد هزینه منو غذا و هزینه سرویس و ارائه به مشتری است. هزینه ها به سرعت در حال تغییر هستند و شما در طول سال حداقل یک بار باید منوی خود را به روز رسانی کنید بنابراین منو باید به شکلی باشد که قابل تغییر و به روز رسانی باشد.

البته این به روز رسانی به آن معنا نیست که همه منو را باید از اول طراحی کنید، اما باید در زمان مناسب قیمت های جدید را در مقابل چشم مشتری قرار دهید.

پیش از راه اندازی رستوران جدید، تبلیغات ضروری است

برای راه اندازی رستوران تبلیغات برای جذب مشتری یک امر ضروری است. پیش از راه اندازی رستوران و پیش از تصمیم گیری در مورد شکل تبلیغات اعم از آگهی روزنامه یا راه اندازی صفحه طرفداران در شبکه های اجتماعی لازم است مخاطبان خود را شناسایی کنید. مخاطب شما خانواده ها،افراد شاغل یا مجرد ها هستند؟ بعد ازتعیین نوع مخاطب تصمیم گیری در خصوص بودجه تبلیغات مهم است. تبلیغات رستوران تازه تاسیس بسیار زیاد است و نمی توان در هزینه تبلیغات صرفه جویی کرد.

راه اندازی رستوران نیاز به مجوز و بیمه دارد

شاید بتوان مجوز و بیمه برای راه اندازی یک رستوران را از مواد غذایی مهم تر دانست!

صاحبان رستوران در قبال سلامت کارکنان و مشتریان خود مسئول هستند بنابر این لازم است یک بیمه نامه معتبر داشته باشند. بدون مجوز هم اجازه راه اندازی رستوران را نخواهید داشت.

انتخاب مکان برای راه اندازی رستوران

محل راه اندازی رستوران مهم است

محل راه اندازی رستوران هم بسیار مهم است، اگر برترین خدمات و بهترین غذاها را ارائه کنید اما محل رستوران شما مناسب نباشد نمی توانید انتظار موفقیت داشته باشید.

یک محل رستوران مناسب باید از امکاناتی نظیر چشم انداز مناسب، دسترسی آسان و پارکینگ اختصاصی برخوردار باشد.

راه اندازی رستوران می تواند یک راه مناسب کسب درآمد باشد. اگر به غذا عشق می ورزید و طبخ غذا برای شما لذت بخش است راه اندازی  رستوران می تواند برای شما یک گزینه مناسب باشد.

راه اندازی فست فود یا یک رستوران دریایی، گزینه های مختلفی پیش  روی شما قرار دارد. شما با یک سرمایه متوسط می توانید یک رستوران کوچک یا یک دکه غذاخوری راه اندازی کنید و به مرور کار خود را گسترش دهید. بنابراین پیش از راه اندازی رستوران ، در خصوص محل افتتاح رستوران به خوبی تحقیق کنید.

راه اندازی رستوران می تواند سرگرم کننده باشد!

کار بخش مهمی از زندگی هر فردی است. اگر به کار خود عشق بورزید و در مورد انجام آن هیجان زده باشید،کیفیت زندگی شما افزایش می یابد.

مردم عادت دارند برای استراحت، پاداش و حتی گرفتن یک جشن دوستانه و یا خانوادگی به رستوران بروند و شما این شانس را خواهید داشت که بخشی از آن خوشحالی آن ها باشید. این باید بسیار هیجان انگیز باشد!

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله