راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

پیکنته لیمو

پیکنته لیمو

پیکنته لیمو

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ ۴ عدد
شیر ۴۰۰ میلی‌لیتر
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق س
آب سرد ۳/۱ پیمانه
وانیل ۲/۱ ق چ
پودر ژله بلوبری ۲ بسته

روش تهیه:

۱٫ ابتدا شکر، زرده‌های تخم مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته، با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم سپس شیر را آرام آرام اضافه می‌کنیم، ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کرم جوش‌ بیاید.

۲٫وقتی به نقطه جوش رسید پس از افزودن پودر ژله فورا آن را از روی حرارت برمی‌داریم، مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

۳٫ خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شود. از طرفی پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

۴٫ همیشه‌ باید به این نکته دقت ‌کنیم که کرم و ژلاتین مورداستفاده داغ نباشند و هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.

۵٫ کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب‌های کوچک مورد نظر می‌ریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. می‌توانیم کرم‌های کوچک را پس از آماده شدن روی بیسکویت‌های وانیلی بر گردانده و سرو کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله