راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چای زنجبیل

چای زنجبیل

چای زنجبیل

مواد لازم:
گل‌محمدی: یک قاشق چای‌خوری
رازیانه: یک قاشق چای‌خوری
هل: یک قاشق چای‌خوری
زنجبیل: یک تکه کوچک
عسل: یک قاشق مرباخوری
آب: یک فنجان
روش تهیه:

گل‌‌محمدی، رازیانه، هل و زنجبیل را به همراه آب در تابه گود کوچک یا قابلمه بسیار کوچک ریخته و با حرارت معمولی به مدت ۵ دقیقه آن را هم بزنید البته تا قبل از قل زدن. سپس به همراه عسل در فنجان ریخته و نوش‌جان کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله