راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چکین ماسالا(هندی)

چکین ماسالا(هندی)

چکین ماسالا(هندی)

مواد لازم
فیله سینه مرغ خرد شده:
۲عدد

پیاز متوسط:
۱ عدد

گوجه:
۲ عدد

فلفل سبز :
۲ عدد

زیره سبز:
یک چهارم قاشق چایخوری

پودر فلفل:
یک چهارم قاشق چایخوری

زرد چوبه:
یک چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون:
۳ قاشق سوپخوری

برگ گشنیز برای تزئین:
مقداری

زنجبیل تازه ریز شده:
۱ قاشق چایخوری

سیر ریز شده:
۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز خشک شده:
۱ عدد

تخم گشنیز:
۲ قاشق چایخوری

ادویه هندی:
یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف کوچک تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را مقدار روی حرارت تفت می دهیم. سپس زنجبیل ، سیر ، تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را کاملا له می کنیم تا به یک شکل در بیاید. روغن زیتون را در ماهیتابه می ریزیم ، زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . پیاز را اضافه می کنیم تا در روغن خوب سرخ شود و طلایی رنگ شود. فلفل سبز را اضافه می کنیم به پیاز و همراه با پیاز کمی تفت می دهیم. سسی که درست کردیم را به همراه پودر فلفل و زرد چوبه و نمک به پیاز اضافه می کنیم. گوجه های خرد شده را اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا گوجه آب بیندازد و مرغ را به همراه ۱ پیمانه آب به سسی که آماده شده اضافه می کنیم . در ظرف را گذاشته و شعله را ملایم کرده منتظر می مانیم تا مرغ خوب پخته شود و آب غذا کشیده شود و غذا به روغن بیفتد. به مدت ۵ دقیقه مرغها را در روغن غذا سرخ و در ظرف کشیده و با برگهای گشنیز تزئین می کنیم و میل می کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله