راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چگونه فهرست موجودی رستوران را تهیه کنیم؟

چگونه فهرست موجودی رستوران را تهیه کنیم؟

چگونه فهرست موجودی رستوران را تهیه کنیم؟

هنگامی که یک کسب و کار کوچک دارید که به ارائه محصولات نهایی می پردازد فهرست موجودی نگرانی بزرگی خواهد بود.

مهم است یک فهرست موجودی رستوران مناسب تهیه و در یک پایگاه داده امن ذخیره کنید تا در لحظه بتوانید به آن مراجعه کنید و به محصولاتی که برای فروش در نظر گرفته اید و مواد اولیه تان نظارت داشته باشید.

هنگامی که اقلام خاصی را مصرف می کنید یا به فروش می رسانید باید به صورت کامل و دقیق همه موارد را در فهرست موجودی ثبت کنید.

هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود لازم است برای تهیه فهرست موجودی رستوران چاره ای بیندیشید.

۱-یک فهرست موجودی رستوران با Microsoft Access ایجاد کنید

اگر یک کاربر مبتدی و تازه کار هستید می توانید از دسترسی های رایگان وب سایت مایکروسافت استفاده کنید و بعد از فراگیری اصول تنظیم فهرست موجودی رستوران به سراغ نرم افزاهای پولی و پیشرفته تر بروید.

برنامه های رایگان مایکروسافت برای رستوران های متوسط و کوچک مناسب بوده و نیازی به خرید نرم افزار وجود ندارد.

کافی است قالب مورد نظر خود را دانلود کنید و آن را در Access باز کنید.

قبل از آغاز تهیه فهرست موجودی لازم است اطلاعات مربوط به محصولات،لیست موجودی و از جمله نام و قیمت را وارد کنید.

۲-Open Office Calc گزینه مناسبی برای ایجاد فهرست موجودی است

OpenOffice Calc برای استفاده رایگان دارای توابع مشابه مایکروسافت اکسل است.

“تاریخ”، “شناسه محصول”، “نام محصول”، “توضیحات”، “مقدار استفاده یا اضافه شده” و “موجودی انبار” در لیست این نرم افزار قابل ثبت و نگهداری است.

با هر بار تغییر می توانید ستون جدیدی ایجاد کنید و یا اطلاعاتی که پیشتر در فهرست موجودی وارد کرده اید را اصلاح کنید.

حذف و اضافه کردن موجودی یک فرمول تقریبا ساده دارد مثلا “= F2-D3” یکی از فرمول های بکار رفته در این نرم افزار است که می توانید در ستون موجودی مورد استفاده قرار دهید.

۳-نرم افزار مدیریت فروش Vendio هم می تواند برای کسب و کار شما مفید باشد

Vendio می تواند به عنوان جایگزین مناسبی جهت تهیه لیست فهرست موجودی رستوران مورد استفاده قرار بگیرد.

ویژگی های این برنامه  فهرست موجودی رستوران کمک می کند اطلاعات مربوط به آخرین تغییرات فهرست موجودی خود را به صورت کاملا ساده در یک پایگاه داده سبک و اختصاصی به همراه شماره SKU توضیحات محصول و هزینه اقلام، وارد کنید.

شما می توانید محصولات خود را به دسته های مختلف تقسیم کنید، بنابراین این گزینه ممکن است برای یک رستوران که با انواع مختلفی از مواد مصرفی و غذا را به فروش می رساند ایده آل باشد.

هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود باید در زمینه برنامه مناسب فهرست موجودی خود تصمیم گیری کنید و ضمن تهیه آن سعی کنید به بهترین شکل ممکن شیوه های استفاده آن را فرابگیرید، درغیر این صورت ممکن است هنگام راه اندازی کسب و کار خود با مشکلات متعددی مواجه شوید.

نتیجه گیری

تهیه فهرست موجودی رستوران یکی از حساس ترین کارهایی است که در راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باید در مورد آن تصمیم گیری کنید، تهیه فهرست موجودی رستوران به میزان قابل توجهی می تواند در هزینه های شما صرفه جویی کرده و به مدیریت بهتر کسب و کار شما کمک کند.

بسیاری از رستوران ها فهرست موجودی راجدی نمی گیرند، این امر سبب هدر رفت سرمایه و دشواری در کسب و کار شما خواهد شد. عملکرد کارکنان به ویژه کارکنان رستوران به فهرست موجودی ارتباط مستقیم دارد، درصورتیکه فهرست مناسبی در اختیار آن ها بگذارید راحت تر می توانند امور آشپزخانه را مدیریت کنند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله