راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چیزکیک آلبالویی فرانسوی

چیزکیک آلبالویی فرانسوی

چیزکیک آلبالویی فرانسوی

مواد لازم‌:
بیسکویت پودرشده: ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده: ۱۲۵ گرم
آلبالو: ۳۰۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب: یک‌سوم پیمانه
پنیر خامه‌ای: ۴۰۰ گرم
پودر شکر: ۱۲۵ گرم
آبلیمو: یک قاشق سوپ‌خوری
خامه فرم‌گرفته: ۳۰۰ گرم

روش تهیه:

۱- قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتی‌متر را چرب کنید، سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده و کف قالب پرس کنید و به مدت ۲۰دقیقه در یخچال قرار دهید.

۲- آلبالوها را تمیز کرده و با ۵۰ گرم شکر در مخلوط‌کن بریزید تا به شکل پوره درآید. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به صورت بن‌ماری حل کنید.

۳- پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود، سپس آبلیمو و خامه را افزوده و خوب مخلوط کنید.

۴- در این مرحله ژلاتین حل شده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود و بعد پوره آلبالو را اضافه کنید و با قاشق طوری هم بزنید که خطوط مرمری در آن ایجاد شود.

۵- مایه را داخل قالب روی بیسکویت‌ها بریزید و دوباره به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به‌آرامی دیواره قالب را جدا کرده و برش داده‌سپس با خامه فرم گرفته و آلبالو تزیین کنید.

نکته‌:

ازآلبالوی فریز شده هم می‌توانید استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله