راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چیز کیک اورئو

چیز کیک اورئو

چیز کیک اورئو

مواد لازم

بیسکویت اورئو: دو بسته
آب سرد: ۱۰۰ میلی‌لیتر
پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
پودر شکر: ۷۵ گرم
شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
کیک اسفنجی شکلاتی ۳ تخم‌مرغی: یک عدد پخته شده در قالب گرد به قطر ۲۴ سانتی‌متر

روش تهیه:

ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به مدت ۱۰ دقیقه روی بخار آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا ذوب شود. یک رینگ فلزی مخصوص شیرینی‌پزی به قطر ۲۵ ، ۲۶ سانتی‌متر انتخاب می‌کنیم. آن را داخل یک سینی قرار می‌دهیم، کیک اسفنجی را کف سینی داخل رینگ گذاشته و بیسکویت‌ها را دورتادور به دیواره رینگ تکیه می‌دهیم. پنیر، شکر، ژلاتین و خامه فرم گرفته را به‌وسیله همزن دستی به هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. شکلات تلخ را توسط کارد روی تخته کار کاملا ریز کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در نهایت شکلات خرد شده را با مواد مخلوط کرده و مایه آماده شده را روی کیک اسفنجی که میان بیسکویت‌های اورئو آماده کرده‌ایم می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا چیزکیک کاملا خودش را بگیرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله