راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چیز کیک خیار و نعنا

چیز کیک خیار و نعنا

چیز کیک خیار و نعنا

مواد لازم:
بیسکویت ترد: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
ژلاتین: ۳ قاشق سوپ‌خوری
ماست: یک پیمانه
پنیر خامه​ای یا لبنه: ۵۰۰ گرم
آب لیموترش: یک‌‌چهارم پیمانه
خیار: ۵۰۰ گرم
شوید و نعناع خشک: ۲ قاشق سوپ‌خوری
پیازچه: ۲۰۰ گرم
گردوی خردشده: ۸۰ گرم
نمک: به میزان لازم
مواد رویه:

آب خیار: یک پیمانه
ژلاتین: یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

قالب کمربندی ۲۳ سانتی‌متری را چرب کرده، سپس بیسکویت‌ها را آسیاب کرده با کره ذوب‌شده ترکیب کنید. مخلوط را ته و در صورت لزوم اطراف قالب پرس کنید و در یخچال قرار دهید. خیارها را رنده کرده در دستمال تمیزی آب اضافه خیار را بگیرید و کنار بگذارید. آب‌ لیمو‌ترش را داخل ظرف ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید. پس از حل‌شدن و خنک‌شدن به پنیر خامه‌ای، ماست، گردو، سبزی‌های معطر، پیازچه خرد​شده و نمک اضافه کنید. مواد را با هم کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آن را داخل قالب، روی بیسکویت‌ها بریزید و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید. پس از آن مواد رویه را روی لایه قبل بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. می‌توانید روی چیز کیک را با خیار، گردو و نعناع تزیین کنید.

روش تهیه مواد رویه:

ژلاتین را با آب خیار به روش بن‌ماری حل کنید، پس از اینکه خنک شد، روی لایه قبل بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله