راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چیز کیک پرتقال

چیز کیک پرتقال

چیز کیک پرتقال

مواد لازم
شکر: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
آب پرتقال: یک پیمانه
پنیر خامه‌ای: ۴۵۰ گرم
آرد ذرت ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۴ عدد
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
آرد ذرت اضافی: ۲ قاشق سوپخوری
آب پرتقال: یک پیمانه
رنگ نارنجی خوراکی: به میزان لازم
اسانس پرتقال: به میزان لازم
روش تهیه:

۱ – کف قالب بیست سانتیمتری را کاغذ روغنی پهن کنید.

۲ – داخل کاسه همزن پنیر خامه‌ای، شکر و خامه را به وسیله همزن برقی بزنید تا یکدست شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳ – در این مرحله آب پرتغال، آرد ذرت و پوست پرتقال رنده‌شده را کم‌کم اضافه کنید و همزن را کنار بگذارید.

۴ – مواد آماده را داخل قالب ریخته، کف و اطراف قالب را به وسیله فویل بپوشانید و به مدت ۳۵ دقیقه داخل ظرف آب طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.

۵ – بعد از پخت چیزکیک، فر را خاموش کرده و در فر را باز بگذارید و اجازه دهید چیز کیک در فر خنک شود، سپس آن را بیرون آورده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۶ – مواد رویه را، روی چیزکیک پهن کرده و مجددا داخل یخچال قرار دهید. سپس از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.

روش تهیه مواد رویه:

آرد ذرت اضافی را همراه با آب پرتغال روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به شکل فرنی درآید. در صورت دلخواه رنگ را اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و کرم خنک شده را روی دسر بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله