راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چیز کیک کدوحلوایی

چیز کیک کدوحلوایی

چیز کیک کدوحلوایی

مواد لازم برای لایه بیسکویتی:
کره: ۱۰۰گرم
بیسکویت ساده: ۲۵۰گرم
دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
مواد لازم لایه چیز کیک:
پنیرخامه‌ای: ۲۴۰گرم
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شکر: یک‌دوم پیمانه
پوره کدو: یک‌دوم پیمانه
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
دارچین و جوزهندی: به میزان لازم
ژلاتین: ۲ قاشق سوپ‌خوری
روش تهیه:

برای لایه بیسکویتی: کره را کاملا ذوب کنید. سپس بیسکویت را در دستگاه غذاساز کاملا پودر کنید و به آن دارچین و کره را بیفزایید. مواد را به کمک دست در یک قالب که از قبل آن را کاملا چرب کرده‌اید پرس کرده و با دست فشار دهید تا منسجم شوند. سپس آن را در یخچال برای ۳۰ دقیقه قرار دهید.

برای لایه مواد چیزکیک:

پنیر خامه‌ای و تخم‌مرغ را بزنید تا یکدست شوند و سپس به آن شکر و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا مواد یکدست شده و شکر در مواد دیده نشود.

مواد را به دو بخش تقسیم کنید. به لایه اول یک قاشق سوپ‌خوری ژلاتین حل شده در یک‌چهارم پیمانه آب را اضافه کرده و روی لایه بیسکویتی قرار دهید و ۲ ساعت زمان دهید تا خودش را بگیرد.

سپس به لایه دوم پوره کدو حلوایی، دارچین و جوزهندی را افزوده و باقی ژلاتین حل شده در آب را بیفزایید و روی لایه سفید دهید و سپس ۴ ساعت زمان دهید تا مواد کاملا خود را بگیرد.

چیز کیک را خارج کرده و حتما با خامه یا یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.

نکته:

برای تهیه چیزکیک کدو حلوایی حتما از قالب کمربندی استفاده کنید.

این چیز کیک تا یک هفته در یخچال با پوشش قابل نگهداری بوده و خشک نمی‌شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله