راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ژله با تزئین هویج

ژله با تزئین هویج

ژله با تزئین هویج

مواد لازم:

ژله آلوئه ورا
۱ بسته
ژلاتین
۱ ورق
هویج درشت
۳ عدد
شکر
۱ قاشق
نصف گردوی درشت
۶ الی ۷ عدد
تمشک
۱۵ عدد یا بیشتر
آب
۳ لیوان

طرز تهیه :
_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده شده و گردو و تمشک را اضافه کنید و در یخچال بگذارید
_ پس از نیم ساعت و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال در آورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله