راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کارامل ماکیاتو

کارامل ماکیاتو

کارامل ماکیاتو

قهوه اسپرسو آسیاب‌شده: ۸ گرم
شیر سرد: یک‌سوم فنجان
شربت کارامل: ۴-۳ قاشق غذاخوری
خامه زده‌شده یا گل خامه
شیرجوش
فنجان قهوه‌خوری بزرگ
شیر را درون شیرجوش و روی حرارت داغ کنید، فنجان را تا نصف از شیر پر کنید و شربت کارامل را به آن اضافه کنید اما هم نزنید. نوشیدنی قهوه اسپرسو را نیز تهیه کنید و به‌آرامی و از وسط فنجان به آن اضافه کنید و در آخر روی نوشیدنی را از خامه پر کنید. بهتر است فنجان بلوری انتخاب کنید تا رنگ‌بندی نوشیدنی خود را ببینید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله