راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کاره یا (Kare-ya)

کاره یا (Kare-ya)

کاره یا (Kare-ya)

طرز تهیه‌ی کاری در ژاپن منحصر به این کشور است و برخلاف کاری تند و پر ادویه‌ی سایر کشورها، ملایم‌تر و کمی شیرین طبخ می‌شودکاری معمولا در منوی رستوران‌ها عادی دیده می‌شود ولی رستوران‌های کاره یا متخصص طبخ آن هستند و انواع مختلف کاری ارائه می‌کنند؛ ازجمله کاره رایسو (سس ساده‌ی کاری با برنج) و کاتسو کاره (کاری با کتلت گوشت خوک). رستوران‌های Tokyo Curry Lab و Shinsaibashi Madras 5 در اوزاکا شهرت زیادی در عرضه‌ی کاری دارند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله