راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کاسنی اورنج

کاسنی اورنج

کاسنی اورنج

مواد لازم:
هندوانه: حدود ۱۰۰گرم
پرتقال: یک عدد
عرق کاسنی: یک فنجان
یخ: نصف لیوان

روش تهیه:

آب یک عدد پرتقال را گرفته، سپس درون پارچ مخلوط‌کن بریزید، هندوانه، عرق کاسنی و یخ را به همراه مقدار کمی شکر به آن اضافه کنید و به مدت ۰۳ ثانیه مخلوط کنید. مخلوط را درون لیوان شیشه‌ای بریزید و آن را با سلیقه خودتان تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله