راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کاسه خرما + گردو

کاسه خرما + گردو

کاسه خرما + گردو

مواد اولیه:

خمیر یوفکا مخصوص باقلوا ۱۰ ورق
پودر دارچین ۲قاشق چایخوری
خرمای هسته گرفته ۱۰عدد
مغز گردو ۱۰عدد
پنیرخامه ای ۱۰۰گرم
پودرشکر ۳۵گرم
تخم مرغ تخم مرغ ۱عدد
آرد گندم ۴۰ گرم
مغز گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده ۴۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا پنیر خامه ای و تخم مرغ و گردو خرد شده و دارچین و پودر شکرو آرد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آن قدر به هم میزنیم تا یکدست شوند خمیرها را به ابعاد ۶ در ۶ سانتی متر برش زده قالب مافین سایز کوچکی را انتخاب کرده که قطر دهانه آن ۴ سانتی متر باشد حدود ۵ تا ۶ تکه از خمیر ها را روی یکدیگر قرار داده داخل قالب فشرده میکنیم سپس از مایه آماده شده یک قاشق داخل کاسه حاصل می‌ریزیم وروی هر کدام را یک خرمای هسته گرفته ویکی تکه گردو قرار میدهیم کاسه های حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم میپزیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله