راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کانولی پنیری

کانولی پنیری

کانولی پنیری

مواد لازم:

پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
پودر شکر سه چهارم فنجان
وانیل یک قاشق چای خوری
۳۰ گرم شکلات کره ایی
یک قاشق غذا خوری روغن قنادی
پودر پسته سه چهارم فنجان
یک فنجان خامه زده شده
۱۲۰ گرم شکلات تخته ایی خرد شده
۱۲ تا ۱۴ ورق خمیر کانولی

طرز تهیه:

۱٫ در یک کاسه کوچک ، پنیر ریکوتا ، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.هم بزنید تا ترکیب نرمی بدست بیاید.

۲٫ ۳۰ گرم شکلات را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید .مواد را بپوشانید و در یخچال ۶ ساعت خنک کنید.

۳٫ در این فاصله ، در یک قابلمه کوچک ، ۱۲۰ گرم شکلات بریزید و آن رابه روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید .

۴٫ به یک کاسه کوچک انتقال دهید.سپس ورقه های کانولی را به دور یک جسم چوبی یا فلزی بپیچید و در روغن سرخ کنید .(همانند تصویر)

۵٫ سپس بعد از خنک شدن خمیر سرخ شده را بیرون بکشید و هر دو انتهای کانولی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید.

۶٫ سپس در پودر پسته بزنید و روی یک کاغذ روغنی که در سینی کشیده اید قرار دهید.حداقل ۴۵ دقیقه زمان دهید تا سفت شوند.

۷٫ بعد ، با یک قیف آشپزی ترکیب پنیر و خامه را داخل کانولی ها ریخته و در ظرف سرو بچینید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله