راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

کاپ کیک توپی و بخار پز

کاپ کیک توپی و بخار پز

کاپ کیک توپی و بخار پز

مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۵۰ گرم
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
آرد: ۳۰۰ گرم
بکینگ‌پودر: ۳ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
مارمالاد یا شکلات نوتلا: ۴ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
شیر: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
تعدادی کاسه کوچک مقاوم در برابر حرارت
روش تهیه:

۱ – یک قابلمه را تا ارتفاع نصف کاسه‌های کوچک آب کرده و روی حرارت اجاق داغ کنید.

۲ – تخم مرغ‌ها را به اندازه‌ای که به خوبی سبک شود و کف کند،‌ بزنید. شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهید تا سبک شود. شیر را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را داخل مایه ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یک‌دست شود.

۳ – خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را با یک قسمت مخلوط کنید. به خمیر کاکائویی ۳ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا غلظت هر دو خمیر یکی شود. خمیرها را در قیف بریزید. کاپ کیک‌ها را در کاسه‌های کوچک گذاشته و یک‌سوم آن را با خمیر پر کنید. یک قاشق مرباخوری از مارمالاد یا نوتلا را روی آن ریخته و دوباره روی آن خمیر بریزید تا سه چهارم آن پر شود. با خمیر شکلاتی نقطه‌هایی روی کاپ‌کیک ایجاد کرده و کاسه‌ها را داخل آب جوش قرار دهید. در قابلمه را بسته و کیک‌ها را  ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

نکته: بهتر است به جای آرد سفید معمولی از آرد قنادی استفاده شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله